Een individueel coachingstraject of een teamtraining?

Een individueel coachingstraject kan zowel opgestart worden vanuit persoonlijk als werk gerelateerde hulpvragen. Vaak zie je dat er veel parallel loopt op beide vlakken, waardoor een individueel coachingstraject een persoonlijke reis is naar eigen inzichten en naar meer rust en balans. Hierdoor ontstaat meer ruimte voor meer levensgeluk en werkplezier.

In een team werken we met verschillende individuen. Dat kan soms voor uitdagingen zorgen in een bedrijf. Een teamtraining is een teamreis om inzicht te krijgen in de valkuilen en de kracht van het team. In een teamtraining gebruiken we deze inzichten om zowel als team te kunnen groeien maar ook als individueel persoon je verder te ontwikkelen.

Werkwijze
Bij een individueel coachingstraject ontdek je welke patronen, overtuigingen en conditioneringen je belemmeren om je verder te ontplooien. Zowel persoonlijk als zakelijk. Je krijgt inzicht in je valkuilen en sterke kanten. Je nieuwe inzichten helpen je om je valkuilen achter je te laten en je verder te ontwikkelen.

– Wil je alles uit je werk en leven halen werk maar weet je niet hoe?- Weet je wat jou tegenhoudt om je doelen te bereiken?
– Wil je meer rust, balans en zelfvertrouwen?
– Welke personen/gebeurtenissen belemmeren je?
– Wil je meer levensgeluk en werkplezier ervaren?

De teamtraining voor bedrijven wordt samen met de klant ontwikkeld en op maat gemaakt en is voor 8-12 deelnemers. Op basis van de leerdoelen die de klant formuleert wordt een eerste voorstel gemaakt dat aansluit bij de dagelijkse praktijk. Door samen een programma te maken zorgen we voor een programma dat ook echt relevant, inspirerend en leuk is! 

Coachingstechnieken
Tijdens een coachingstraject wordt je begeleid in vraagstukken die zowel op persoonlijk vlak of werk vlak spelen. Hierbij worden verschillende technieken en methodes gebruikt die gericht zijn op de hulpvraag van de cliënt en er wordt gebruik gemaakt van kleine (huiswerk)opdrachten die ondersteunend zijn aan het begeleidingstraject.

error: Helaas ;-) op deze tekst berust copyright.